Ontwerp en realisatie: HETWORKS

MijnBoerderijtje

Heb jij altijd al een moestuintje willen hebben, maar heb je niet de ruimte of het geduld om hier zelf mee aan de slag te gaan? Maak dan gebruik van Mijn Boerderijtje. Een app waarmee jij precies aangeeft wat je wilt verbouwen, hoe je plantjes verzorgd moeten worden én wanneer het geoogst mag worden. Onze mensen gaan vervolgens voor jou aan de slag in jouw tuintje.

 

Hoe werkt de MijnBoerderijtje app?

Op het terrein van Boerderij De Toekomst beschikken we over een grote moestuin. Een deel hiervan is beschikbaar via Mijn Boerderijtje. Je koopt via de app je eigen perceeltjes met kruiden of groenten. Onze deelnemers gaan vervolgens aan de slag met alles wat jij aangeeft dat er in jouw tuintje moet gebeuren. We zaaien de groenten en kruiden die jij uitkiest. Vervolgens verzorgen we jouw plantjes voor jou op het moment dat jij dat wilt. Ook het moment van oogsten bepaal jij en wordt door onze deelnemers uitgevoerd. Ben je bang dat je je planten gaat vergeten? Geen zorgen. Je ontvangt meldingen via de app over wat er nodig is om jouw planten in topconditie te houden.

 

Wat als mijn oogst klaar is?

Je bepaalt zelf wanneer het tijd is om te oogsten. Je geeft dit aan in de app en wij oogsten jouw groenten of kruiden voor je. Deze oogst wil je dan natuurlijk snel thuiskrijgen. Je kan de oogst ophalen bij de tuin of je kan er voor kiezen om thuis te laten bezorgen. Zo kun je heerlijk genieten van jouw verse oogst.

 

Zelf aan de slag

Klaar om je eigen moestuin te gaan inrichten? Installeer dan de app via MijnBoerderijtje. Koop een perceel en kies de groenten en kruiden die jij wilt (laten) verbouwen. Wij gaan vervolgens aan de slag als jouw persoonlijke moestuiniers. Met als resultaat een heerlijke oogst op het moment dat jij dit aangeeft.

Contactgegevens

Boerderij de Toekomst
Evert en Martine Legemaat
Griftdijk 5
3953 ML Maarsbergen

Evert: 06-22921968

Martine: 06-36587161

0343-431502

info@boerderijdetoekomst.nl

Facebook

Instagram

LinkedIn

Klik hier voor de kaart en route

Aanmelden nieuwsbrief