Ontwerp en realisatie: HETWORKS

LIFE-camp

14 juli 2018 was het zover: LIFE-camp 2018 ging voor de 4e keer van start. Inmiddels zijn we druk bezig met de voorbereidingen van 2019.

Wat is LIFE-camp?
Tijdens LIFE-camp kunt u samen met uw gezin een week all-inclusive kamperen! Wel is het de bedoeling dat een ieder een eigen kampeermiddel meeneemt, een tip is om in uw omgeving te kijken of iemand u hier bij kan helpen. Elke dag staan er drie maaltijden klaar, waaronder één warme maaltijd. Er is een uitgebreid dagprogramma voor klein en groot waaraan men geheel vrijblijvend kan deelnemen. Deze week is een vakantieweek voor gezinnen die het nodig hebben, maar het door omstandigheden niet georganiseerd krijgen.

Voor wie?                          

LIFE-camp is een vakantieweek speciaal voor mensen die door omstandigheden  niet op vakantie kunnen.

Wanneer?

Zaterdag 20 juli 2019 t/m zaterdag 27 juli 2019

Waar?                                                                                                                                                                 

LIFE-camp vindt plaats op het terrein van Boerderij ‘De Toekomst in Maarsbergen. Maarsbergen is een klein boerendorpje in het midden van het land. In de omgeving van Maarsbergen zijn verschillende uitgestrekte bossen. In de week van LIFE-camp zullen wij onze boerderij ook openstellen, zodat jullie daar een kijkje kunnen nemen bij de dieren.

Ons doel

Het doel van LIFE-camp kun je omschrijven in één zin: “Love is for everyone!” Tijdens LIFE-camp willen wij onze gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen door naar hen om te zien en samen plezier te maken. Wij willen er zijn voor iedereen die aan deze week deelneemt. Even de tijd nemen als dat nodig is of gewoon lekker een potje voetballen met zijn allen. Wij hopen dat de gasten tot rust komen en genieten van elke dag.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar life-camp@hotmail.com. Wij zullen u dan een mail terug sturen met het aanmeldingsformulier. Zodra wij uw aanmelding bevestigd hebben, is uw aanmelding definitief. Vergeet niet zelf een tent of een ander kampeermiddel mee te nemen naar het kampeerterrein. Wilt u iemand uitnodigen? Download dan hier de flyer.

Kosten?
LIFE-camp wordt gratis aangeboden, maar er zijn natuurlijk wel kosten aan verbonden. Daarom zijn giften van harte welkom. Dit kan op het volgende rekeningnummer: NL14 ABNA 0246 7159 28. Wij willen overigens niet beter worden van deze week. Dit is waarom wij ervoor hebben gekozen het geld dat we over houden aan het eind van de week te schenken aan een goed doel.