Ontwerp en realisatie: HETWORKS

LIFE-camp

LIFE camp 2021

Afgelopen zomer kon LIFE-camp helaas niet doorgaan i.v.m. het corona virus. Momenteel zitten we nog in een lock down, maar we hopen dat deze maatregelen richting de zomer versoepelen. Wanneer de maatregelen het toelaten, hopen we deze zomer weer LIFE-camp te organiseren. Hierbij kijken we naar de adviezen van het RIVM en houden we de maatregelen van de rijksoverheid in acht. Wanneer de maatregelen het niet toelaten, zullen we alsnog besluiten LIFE-camp af te lassen.

Wat is LIFE-camp?
Tijdens LIFE-camp kunnen mensen, die om wat voor reden dan ook niet op vakantie kunnen, bij ons op de boerderij all-inclusive kamperen! Elke dag staan er drie maaltijden klaar, waaronder één warme maaltijd. Er is een uitgebreid dagprogramma voor klein en groot waaraan men geheel vrijblijvend kan deelnemen. Wel is het de bedoeling dat een ieder een eigen kampeermiddel meeneemt, een tip is om in uw omgeving te kijken of iemand u hier bij kan helpen.

Wanneer?

Dit jaar zal LIFE-camp plaatsvinden van 17 juli tot en met 24 juli 2021.

Waar?                                                                                                                   

LIFE-camp vindt plaats op het terrein van Boerderij ‘De Toekomst in Maarsbergen. Maarsbergen is een klein boerendorpje in het midden van het land. In de omgeving van Maarsbergen zijn verschillende uitgestrekte bossen. In de week van LIFE-camp mag je mee genieten van ons prachtige boerenleven.

Ons doel

Het doel van LIFE-camp kun je omschrijven in één zin: “Love is for everyone!” Tijdens LIFE-camp willen wij onze gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen door naar elkaar om te zien en samen plezier te maken. Wij willen er zijn voor iedereen die aan deze week deelneemt. Even de rust opzoeken, of gewoon lekker een potje voetballen met zijn allen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij hopen dat de gasten tot rust komen en genieten van elke dag.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar life-camp@hotmail.com. Wij zullen u dan een e-mail terug sturen met het aanmeldingsformulier. Zodra wij uw aanmelding bevestigd hebben, is uw aanmelding definitief. Vergeet niet zelf een tent of een ander kampeermiddel mee te nemen naar het kampeerterrein.

De maatregelen gaan voorop. Vol is vol.

Contactgegevens

Boerderij de Toekomst
Evert en Martine Legemaat
Griftdijk 5
3953 ML Maarsbergen

Evert06-22921968

Martine06-36587161

0343-431502

info@boerderijdetoekomst.nl

Facebook

Instagram

LinkedIn

Klik hier voor de kaart en route