Ontwerp en realisatie: HETWORKS

Verse groente en biologische eieren te koop aan de Rottegatsteeg.

Wat gaaf dat we met je mochten bidden!

Het is altijd gaaf om voor iemand te mogen bidden. De uitkomsten zijn niet altijd hetzelfde, maar we geloven dat God een goede God is die het beste aan jou geeft. Of zou geven wat je zou hebben gevraagd als je weet wat Hij weet. Dit is natuurlijk niet altijd gemakkelijk. Hieronder vind je een aantal mogelijke ervaringen. Lees het stukje dat het dichtstbij jouw situatie komt even door.

 

1. Je ontving Genezing

Gaaf! Dit is natuurlijk heerlijk, wonderlijk en wellicht ook wel spannend. Genezing komt tot stand door ons geloof in Jezus Christus en de kracht van Gods Geest. God wil je laten weten dat Hij van je houdt en Hij wil dat je verlost bent van ziekte of kwaal dat het goed met je gaat. En nu? Dank God! En misschien kun je anderen vertellen over wat er met je gebeurd is. Misschien wil je ons jouw verhaal ook wel mailen, of heb je nog vragen over God, Jezus of de Heilige Geest. Je kunt ons bereiken via gebedshuis@deontmoeting.nl

 

2. Er gebeurde (nog) niets

Soms komt genezing gelijk na een gebed, soms laat het nog even op zich wachten en soms komt het helemaal niet. We mogen volhouden om in geloof te bidden voor genezing omdat we geloven dat God onze gebeden hoort en het beste voor ons wil. Wat kan je nu doen? Blijf mensen opzoeken om mee te bidden. Verdiep je in wat de Bijbel ons leert over genezing, maar bovenal twijfel nooit aan de Liefde van God voor jou. Hij houdt van je en wil het beste voor je. Dat is misschien lastig te geloven, maar dit is echt het geval. Heb je vragen over het uitblijven van jouw genezing, of heb je nog vragen over God, Jezus of de Heilige Geest. Je kunt ons bereiken via gebedshuis@deontmoeting.nl

 

3. Je ontving woorden van kennis

Misschien denk je: “Hoe konden ze dit nu van mij weten?” Als volgelingen van Jezus zijn wij verbonden met Gods gedachten en hart. Hij wil door ons heen laten weten, dat Hij jou door en door kent. Hij wil laten zien dat Hij je wil helpen en bemoedigen met woorden van inzicht en wijsheid, met woorden die vrede en blijdschap brengen en met woorden die genezend en bevrijdend zijn voor je ziel. Jezus wil je laten weten dat Hij een hoopvolle toekomst voor je heeft en wil graag met jou die relatie aangaan. Opdat jij mag worden wie je bent in Hem.

Het kan ook zijn dat je woorden hebt gehoord waarbij je dacht: “Dit klopt helemaal niet”.  Dat kan… Als volgelingen van Jezus zitten we er ook wel eens naast. We zitten in een leerproces om Gods stem meer en meer te verstaan. Je mag onze woorden naast je neerleggen, maar we hopen dat je ons hart hebt gezien. We zijn gewoon zo blij met Jezus Christus dat we graag van Hem vertellen en zijn goedheid willen doorgeven.

 

WAAROM BIDDEN WE MET JE?

Wij zijn volgelingen van Jezus Christus en geloven dat Hij de Zoon van God, onze Schepper is. We geloven dat God liefde is, wat betekent dat Hij het beste met ons voor heeft en dat dingen aan hem mogen en kunnen vragen.

 

WIL JE MEER GEBED?

Wees welkom bij de:

  • Zondagdienst van Mozaiek0318 of Mozaiek033 (www.mozaiek0318.nl of www. mozaiek033.nl)
  • Gebedsmomenten met en voor zieken in ‘de ontmoetinG’ van boerderij ‘de Toekomst’ op maandagavond van 19.45-21.15 uur.

Of bezoek conferenties van:

Contactgegevens

Boerderij de Toekomst
Evert en Martine Legemaat
Griftdijk 5
3953 ML Maarsbergen

Evert: 06-22921968

Martine: 06-36587161

info@boerderijdetoekomst.nl

Facebook

Instagram

LinkedIn

Klik hier voor de kaart en route

Aanmelden nieuwsbrief