Ontwerp en realisatie: HETWORKS

Verse groente en biologische eieren te koop aan de Rottegatsteeg.

LIFE-camp

LIFE-camp 2024

Ook dit jaar zijn wij weer met veel enthousiasme begonnen met de voorbereidingen van LIFE-camp. Voor de zevende keer mogen we deze gezellige vakantie week organiseren. Lukt het jou niet om een vakantie georganiseerd te krijgen? Lees dan snel verder.

 

Wat is LIFE-camp?

Tijdens LIFE-camp kunnen mensen, die om wat voor reden dan ook niet op vakantie kunnen, bij ons op de boerderij all-inclusive kamperen! Elke dag staan er drie maaltijden klaar, waaronder één warme maaltijd. Er is een uitgebreid dagprogramma voor klein en groot waaraan men geheel vrijblijvend kan deelnemen. Wel is het de bedoeling dat een ieder een eigen kampeermiddel meeneemt, een tip is om in uw omgeving te kijken of iemand u hier bij kan helpen.

Lees hier de reacties van de LIFE-camp camping gasten van voorgaande jaren.

 

Wanneer?

Dit jaar zal LIFE-camp plaatsvinden van 13 juli tot en met 20 juli 2024.

LIFE-camp flyer 2024

Waar?                                                                                                                   

LIFE-camp vindt plaats op het terrein van Boerderij ‘De Toekomst in Maarsbergen. Maarsbergen is een klein boerendorpje in het midden van het land. In de omgeving van Maarsbergen zijn verschillende uitgestrekte bossen. In de week van LIFE-camp mag je mee genieten van ons prachtige boerenleven.

 

Ons doel

Het doel van LIFE-camp kun je omschrijven in één zin: “Love is for Everyone!” Tijdens LIFE-camp willen wij onze gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen door naar elkaar om te zien en samen plezier te maken. Wij willen er zijn voor iedereen die aan deze week deelneemt. Even de rust opzoeken, of gewoon lekker een potje voetballen met zijn allen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij hopen dat de gasten tot rust komen en genieten van elke dag.

Bekijk hier de weekplanning.

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar life-camp@hotmail.com. Wij zullen u dan een e-mail terug sturen met het aanmeldingsformulier. Zodra wij uw aanmelding bevestigd hebben, is uw aanmelding definitief. Vergeet niet zelf een tent of een ander kampeermiddel mee te nemen naar het kampeerterrein.

Vol is vol