Ontwerp en realisatie: HETWORKS

Verse groente en biologische eieren te koop aan de Rottegatsteeg.

Over Boerderij de Toekomst

Wij zijn Evert en Martine Legemaat en wij wonen, samen met onze kinderen, op Boerderij de Toekomst. Een historische boerderij uit 1886. Ons hart gaat uit naar het helpen van de mensen om ons heen. Mensen die afglijden er weer bij trekken en mensen doormiddel van dagbesteding, structuur te bieden en uit hun isolement te halen. Wij zagen om ons heen de problematiek en wilde graag een veilige plek bieden. Of dit nu is doormiddel van een kop koffie en een goed gesprek of met elkaar optrekken in de werkzaamheden op de boerderij. Wij willen de deur openzetten voor iedereen die dat nodig heeft.

In 2010 zijn wij gestart met Boerderij de Toekomst. Boerderij de Toekomst is een plek waar God voorop staat. Ons verlangen is, dat Gods onvoorwaardelijke liefde door ons heen zichtbaar mag worden. Daarnaast is het een plek waar het gezellig is en waar wij met elkaar een zinvolle dagbesteding hebben.

Boerderij de Toekomst is een plaats waar iedereen welkom is.  Wij zetten deze prachtige plek, midden in het boeren leven, graag in om mensen te ontmoeten. We hebben mooie dagbestedingsmogelijkheden voor diverse groepen uit de GGZ, maatschappelijke opvang, gehandicapten en jeugdigen.  Daarnaast bieden wij tijdelijke crisisopvang voor mensen die een time-out nodig hebben.

Wij werken met elkaar op de boerderij en genieten zo samen van elke dag. Of we nu de koeien voeren, lammetjes de fles geven, mest scheppen in het geitenhok of de planten in de kas water geven. Ieders bijdrage is van belang. Er wordt gewerkt met een duidelijke dag structuur, met aandacht voor ieders talenten en mogelijkheden. De activiteiten zijn gebaseerd op de dagelijkse, wekelijkse en seizoensgebonden werkzaamheden rond een boerderij.

Wij willen een plek bieden waar mensen rust en liefde ervaren. En daarvandaan een stap in de juiste richting mogen zetten.

Alle plaatsingen beginnen met een kennismaking waarbij wij gezamenlijk kijken naar de mogelijkheden. Zorg kan op verschillende manieren betaald worden: Via WMO, via ZIN of uit het PGB.

Contactgegevens

Boerderij de Toekomst
Evert en Martine Legemaat
Griftdijk 5
3953 ML Maarsbergen

Evert: 06-22921968

Martine: 06-36587161

info@boerderijdetoekomst.nl

Facebook

Instagram

LinkedIn

Klik hier voor de kaart en route

Aanmelden nieuwsbrief