Ontwerp en realisatie: HETWORKS

Verse groente en biologische eieren te koop aan de Rottegatsteeg.

Op ons terrein

Op Griftdijk 5 is in de schuur een kantine voor de dagbesteding van boerderij de Toekomst. De kantine was vroeger een deel, waar de dieren stonden. Dit is de schuur achter het woonhuis. Deze is in 2016 verbouwd en nu is het de plek waar we met elkaar eten, (koffie) drinken, creatieve activiteiten doen en ruimte is voor een goed gesprek. In het huis aan de voorkant bevindt zich de crisisopvang. Hier zijn 4 plaatsen.

 

Voorzieningen voor onze dieren

Boerderij De Toekomst is een plaats waar iedereen welkom is. Graag nemen wij u even mee langs de diverse bijzondere plekken op onze historische boerderij uit 1886. Wij zetten onze prachtige plek midden in het boerenleven graag in om mensen te ontmoeten en hebben mooie dagbestedingsmogelijkheden voor diverse doelgroepen uit de GGZ, maatschappelijke opvang, gehandicaptenzorg en ouderzorg.

 

Onze gebouwen

Op Griftdijk 3 bevindt zich de boerderij. Daar zijn de activiteiten rondom het verzorgen van de dieren, de houtwerkplaats, de kas en de groentetuin. Tussen de boerderij en de dagbestedingsruimte/crisisopvang bevindt zich een verhard pad. Zo kunnen de deelnemers gemakkelijk en veilig van de ene kant naar de andere kant.

 

Onze tuin

Wij werken met elkaar op de boerderij en besteden zo samen onze dag. Of we nu de koeien voeren, lammetjes de fles geven, mest scheppen in de paardenstal of het landbouwgereedschap repareren. Ieders werk is van belang. Er wordt gewerkt met een duidelijke dagstructuur, met aandacht voor ieders talenten en mogelijkheden. De ondernomen activiteiten zijn gebaseerd op de dagelijkse, wekelijkse en seizoensgebonden werkzaamheden rond een boerderij.