Ontwerp en realisatie: HETWORKS

Verse groente en biologische eieren te koop aan de Rottegatsteeg.

Gebouwen

Werkplaats

Onder begeleiding kunnen onze deelnemers in de Werkplaats creatief aan de slag met zowel hout als metaal. Zo kunnen er houten bloembakken, krukjes en vogelhuisjes worden gemaakt. Verder is dit ook de plek waar wij meubels opknappen of zelf maken. Onder begeleiding van een vrijwilliger worden de deelnemers gestimuleerd en geholpen bij het realiseren van de mooiste projecten. Ook vinden er reparaties plaats van fietsen, tractoren of andere boerderijattributen die nodig zijn voor de landbouw-, tuin- of veeverzorging.

activiteit

 

Loods

De loods is de verblijfplaats voor de hond. Het is ook een opslagplaats voor openhaard hout. In de loods is de mogelijkheid om overdekt buiten te klussen.

 

Kantine

De kantine wordt gebruikt voor de pauze met koffie en thee voor de deelnemers die op de boerderij werken. Daar is ook ruimte voor een goed gesprek en om uit te rusten. Lunchen doen we gezamenlijk in de daarbij behorende dagbestedingsruimte.

ontmoeting

Clubhuis

Op het land van boerderij de Toekomst staat een clubhuis. Op het land naast het pad naar het clubhuis wordt mijn boerderijtje gevestigd.

 

Contactgegevens

Boerderij de Toekomst
Evert en Martine Legemaat
Griftdijk 5
3953 ML Maarsbergen

Evert: 06-22921968

Martine: 06-36587161

info@boerderijdetoekomst.nl

Facebook

Instagram

LinkedIn

Klik hier voor de kaart en route

Aanmelden nieuwsbrief