Ontwerp en realisatie: HETWORKS

Verse groente en biologische eieren te koop aan de Rottegatsteeg.

LIFE-camp weekplanning

Zaterdag:

Vanaf 13.00u is iedereen welkom om zijn/haar tent/caravan/vouwwagen op te zetten. Een hele klus, maar er zijn genoeg vrijwilligers om daarbij te helpen. Nadat alle tenten opgezet zijn, staat de eerste (warme) maaltijd klaar .

 

Zondag:

Elke ochtend staat tussen 8.00u en 9.30u het ontbijt klaar. Iedereen kan op zijn/haar eigen tijd ontbijten. Om 12.30u staat de lunch klaar en om 17.30u wordt de warme maaltijd geserveerd. De hele dag door wordt er gezorgd voor koffie/thee/limonade. Het eten en drinken wordt gedaan in de tent bij de ontmoetinG(kantine).

Op zondag kan iedereen genieten van de rust en kennis maken met de mede kampeerders. In de morgen is er een campingdienst waar iedereen van harte welkom is.

 

Maandag tot en met vrijdag:

We hebben een leuk programma klaarstaan voor jong en oud. Van sportactiviteiten tot creatieve activiteiten, van theater voor kinderen tot brandweer en nog veel meer. Tussen het programma door is er genoeg tijd om te genieten van de rust en het boerenleven.

Wanneer je op zoek bent naar gezelligheid of een luisterend oor, er is altijd wel iemand van het kernteam die jou hierbij kan helpen.

Daarnaast kunt u ook rust opzoeken bij uw eigen tent.

Vrijdag avond hopen we af te sluiten met een enorm gezellige avond.

 

Zaterdag:

Zaterdag ochtend ruimen we met elkaar alles op, zodat iedereen voor 11.30u het terrein af is en is de week al weer afgelopen.

Met elkaar hopen we er weer een onvergetelijke week van te maken!

Contactgegevens

Boerderij de Toekomst
Evert en Martine Legemaat
Griftdijk 5
3953 ML Maarsbergen

Evert: 06-22921968

Martine: 06-36587161

info@boerderijdetoekomst.nl

Facebook

Instagram

LinkedIn

Klik hier voor de kaart en route

Aanmelden nieuwsbrief