Ontwerp en realisatie: HETWORKS

Verse groente en biologische eieren te koop aan de Rottegatsteeg.

Reacties LIFE-camp

Reacties camping gasten LIFE-camp

 

2021

Graag wil ik ondanks alle bedankberichten naar jullie toe nogmaals onze waardering naar jullie tonen, we hebben echt met zijn allen een onvergetelijke tijd gehad, en zon groep gevormd dat is in mijn beleving echt uniek.
Dat je in zo een korte tijd zo’n hechte groep kan vormen, hier en daar ook wat kleinere groepjes onderling, maar we konden met ze allen super overweg met elkaar.

 

2019

“Genoten van deze week. Het is absoluut een plek waar ik God zijn aanwezigheid voel. Ik ben jullie en het team zo ontzettend dankbaar. Ook al ben ik erg stil naar buiten, binnen in gebeurt er van alles. Er ik ben onze lieve Heer dankbaar. Voor jullie en alles van deze week.”

“Heel hartelijk bedankt voor deze onvergetelijke vakantieweek! Wij hebben genoten van de gezelligheid, de saamhorigheid, de sportiviteit en niet te vergeten jullie inzet om ons een prettig verblijf te bezorgen! Ook willen jullie vast onze dank overbrengen aan de sponsors! Deze kaart is slecht een klein teken van waardering! Gelukkig zijn jullie daar ook niet van afhankelijk(met dank aan God).”

 

2018

“Woorden vinden om jullie te bedanken voor deze onvergetelijke week, is onmogelijk. Dankbaarheid van de puntjes in onze tenen tot het puntje van ons hoofd. Super, mega bedankt voor alles.”

“Onze dankbaarheid is zo groot. Wat jullie door Gods Geest voor ons hebben gedaan. Jullie hebben ons hart met liefde vervuld. Dit is de weg. Dit is de juiste weg.”

 

2017

“Ik wil jullie bedanken voor deze mooie week. We hebben een hele week vakantie gehad. Dank jullie wel en tot volgend jaar.”

“In een hele korte tijd heb ik jullie leren kennen en wat een liefde heb ik gekregen! Jullie betekenen echt heel veel voor me.”

 

2016

“Een paar weken van tevoren kreeg ik een flyer in mijn hand gedrukt: ‘We dachten dit misschien iets voor jou was.’
Een vakantie voor gezinnen die om wat voor reden dan ook normaal niet op vakantie kunnen. Als alleenstaande moeder met drie kids, van wie twee behoorlijk wat zorg nodig hebben, kan ik niet zo makkelijk op vakantie. Dus had ik ook niks geboekt. Het was hopen op mooi weer en dan lekker in de tuin…

Maar nu stonden er foto’s van dieren, zelfs pony’s waar de meiden gek op zijn. Kamperen bij de boer. Een activiteitenprogramma, sprekers, muziek. Het leek te mooi om waar te zijn.
Een ding stond er echter niet bij en dat waren de kosten. Een niet onbelangrijke factor…
Een mailtje en we waren aangemeld. Geen moeilijke vragen. We waren van harte welkom!

Omdat de kinderen apparatuur gebruiken was stroom nodig. Maar ook dat kon geregeld worden.
En dus togen we naar Maarsbergen. We werden warm onthaald. ‘Zet hier je tent maar neer.’ En gelijk drie man die hielp met opzetten. Wow!
Ik ben overweldigd door het gouden hart van de mensen die ik ontmoette. Gewoon een boer en zijn vrouw, hun dochter, zonen en buren die willen delen wat zij hebben ontvangen. Zonder er iets voor terug te willen krijgen.
Een factuur kwam er niet.
Wel iedere dag super lekker en zelfgekookt(!) eten. En het gevoel dat ik 10 kilo zwaarder was geworden. Want wat een luxe om zo te kunnen aanschuiven zonder dat je er iets voor hoeft te doen! Een ruime keuze uit lekker brood en beleg. We gingen zelfs een avond uit, boerengolf spelen en uit eten. Wat een traktatie!
En als afsluiting een heerlijke en gezellige bbq.

Altijd was er tijd en aandacht beschikbaar. Voor even je hart luchten of gewoon een grapje. Ontspannen. Vrolijk. En serieus.
Zelfs mensen die langs de tent kwamen om voor ieder persoonlijk te bidden.
Er werd geen onderscheid gemaakt in mensen. Iedereen voelde zich welkom en gezien. Of hij nou zwart was door de modder van de spelletjes of vluchteling… iedereen ging in de Grift;).
En de kinderen? Oh ja, de kinderen. Die waren meteen kwijt. Aan het spelen met de kittens, op de trampoline of gezellig bij vriendinnetjes in de tent. Pony rijden of met een helm op in een echte brandweerauto. Wat hebben ook zij genoten! Er is werkelijk geen moment geweest dat dat niet zo was.
Het leek te mooi om waar te zijn… en het was het ook… Lifecamp 2016!!

Super bedankt voor de geweldige tijd!!! Ik heb een nieuw gevoel leren kennen… heimwee naar de vakantie.”

 

Contactgegevens

Boerderij de Toekomst
Evert en Martine Legemaat
Griftdijk 5
3953 ML Maarsbergen

Evert: 06-22921968

Martine: 06-36587161

info@boerderijdetoekomst.nl

Facebook

Instagram

LinkedIn

Klik hier voor de kaart en route

Aanmelden nieuwsbrief