Ontwerp en realisatie: HETWORKS

Nieuws


Open dag 8 juni 2019

Op 8 juni openden wij de deuren voor belangstellenden.

Vele mensen maakten gebruik van deze mogelijk en kwamen langs voor een kopje koffie en om te genieten van onze prachtige locatie. Het was gaaf om te mogen laten zien wat er plaats vindt op boerderij de Toekomst. Ook konden bezoekers kennismaken met de dieren, de deelnemers en de activiteiten die bij ons plaats vinden. Voor de kinderen waren er allerlei leuke en lekkere dingen te vinden. Ook in 2020 hopen wij weer een Open dag te organiseren. Houd hiervoor onze website in de gaten.


Uit Heuvelrug Gemeentenieuws:

Opening logeervoorziening de Toekomst in Maarsbergen

Zaterdag 24 november 2018 opende wethouder Chantal Broekhuis namens de regio Zuidoost Utrecht de logeervoorziening de Toekomst in Maarsbergen.
Evert en Martine Legemaat bieden aan de Griftdijk een logeermogelijkheid voor jongeren die door omstandigheden even weg moeten uit de thuissituatie. Het gaat om een opvang van maximaal drie maanden, met ruimte voor vier personen. De jongeren zijn tussen de 18 en 23 jaar en ontvangen op het logeeradres hulp van hun vaste begeleider.

Logeervoorziening
De logeervoorziening is een mooie manier om jongeren lokaal, dichtbij en kortdurend op te vangen. Dit past goed bij de uitgangspunten die de gemeenten De Bilt, Bunnik, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist hebben opgesteld. Het is de bedoeling dat jongeren uit deze gemeenten gebruik kunnen maken van de logeervoorziening.

Artikel in Nieuwsblad De Kaap:

MAARSBERGEN De deuren op boerderij De Toekomst stonden al wagenwijd open voor ieder die behoefte heeft aan een warme kop koffie, maar vooral een steuntje in de rug. Zaterdag is ook het logeerhuis op het erf officieel geopend door wethouder Chantal Broekhuis. ,,Evert en Martine Legemaat hebben het hart op de juiste plaats en de juiste drijfveer om hun liefde te delen.”

Lees verder op https://nieuwsbladdekaap.nl/lokaal/ontmoeting-basis-van-de-toekomst-518280

Contactgegevens

Boerderij de Toekomst
Evert en Martine Legemaat
Griftdijk 5
3953 ML Maarsbergen

Tel.0343-431502
Gsm.06-22921968
Email: info@boerderijdetoekomst.nl